Elena si Cornel

Elena Gheorghe, o gravida fericita

Elena Gheorghe

Elena Gheorghe

Elena Gheorghe si-a bucurat fanii in urma cu aproape doua luni, dupa ce i-a anuntat ca este insarcinata cu al doilea copil. Vedeta nu pierde nicio ocazie sa se pozeze cu burtica, spre deliciul fanilor.

Cea mai recenta poza, o infatiseaza pe cantareata alaturi de sotul sau, Cornel Ene, ambii imbracati la patru ace, privindu-se ochi in ochi cu dragoste. Elena Gheorghe poarta o rochie din dantela cu aplicatii de flori pe ea, prin care se observa sublim silueta sa, cu burtica. In descrierea pozei, Elena Gheorghe dezvaluie si numele pe care il va purta frumoasa minune ce se va naste in scurt timp: “Tati, mami si Bebelinda.”

Fanii s-au grabit sa aprecieze poza si sa o complimenteze pe frumoasa Elena: “Wow, superba poza, sa fiti sanatosi cu totii, felicitari pentru decizia de a mai aduce o minune pe lume!”, “Printul, Printesa si Ingerasul familiei! Un cuplu si o familie minunata!”, “Regele, Regina si viitoarea printesa a regatului!!” sau “Cel mai frumos cuplu cu cel mai frumos bebe. Ati ales un nume frumos. Linda este un numedeosebit.”

Elena si Cornel

Elena si Cornel

android tracker, spy iphone without jailbreak, phone tracker android