Ellie White

Ellie White revine in forta cu un show de senzatie

Ellie White

Ellie White

Dupa cateva luni de truda si dupa patru luni de cand a nascut, artista revine cu o silueta de invidiat si cu un nou concept de show, nemaiintalnit in Romania.

Pentru noul tip de spectacol pe care l-a inventat, artista si-a marit echipa, fiind inconjurata de dansatori profesionisti, si avandu-l alaturi pe Jelani, un fost dansator al celebrei trupe americane Chippendales. Ellie White s-a inspirat din proiectul international Invaders Team, creat de Luciano Sultan, pe care l-a asociat cu coregrafia ei proprie. Rezultatul a fost fantastic. In timp ce canta live, artista danseaza alaturi de roboti si cyborgi, show-ul parand astfel desprins dintr-un film SF. Confectionati din aliaje folosite pentru filmele SF, robotii au fost adusi intocmai de la Hollywood. Inovatia artistei este deja extrem de apreciata international, ea fiind invitata impreuna cu echipa ei sa sustina spectaculosul show in tari precum Dubai, Ibiza si Bulgaria. Noul trend este practicat deja in cluburile din intreaga Europa avand un impact puternic in randul fanilor.

“Lucram de cateva luni la acest proiect. Show-ul va deveni din ce in ce mai complex. Pregatim un spectacol unic in Romania. Vom avea peste 20 de roboti in acelasi timp pe scena. Toate costumele sunt unicat, facute special pentru noi, lucrate manual in atelier cu materiale folosite in mod normal in filmele SF. Acolo unde conditiile tehnice ne vor permite, vom pune in scena show-ul complet, cu 25 de persoane pe scena”, a marturisit Ellie White.