Ellie White

Ellie White si Kourosh Tazmini lanseaza clipul “Feel”

Ellie White si Kourosh Tazmini

Ellie White si Kourosh Tazmini

Ellie White si Kourosh Tazmini revin cu un videoclip nou, pentru piesa recent lansata impreuna, “Feel”. Filmarie videoclipului au fost realizate in Romania, apar cadre filmate in lanuri de grau si poarta semnatura regizorului Alex Ceasu.

In ceea ce priveste piesa “Feel”, aceasta este compusa chiar de cantareata la sfarsitul anului trecut, iar apoi a urmat colaborarea cu DJ-ul portughez Kourosh Tazmini.

“L-am cunoscut pe Kourosh prin intermediul managerului meu, Doru Tinca. Am intrat in studio cateva zile mai tarziu si am scris impreuna piesa ‘Feel’ in cateva ore. Se intampla in ultima luna de sarcina, inainte sa vina pe lume Mihaita. A fost o perioada in care aveam multa inspiratie. Stateam in studio chiar si opt ore pe zi. Kourosh a produs apoi piesa exact cum imi imaginam”, declara Ellie White.

“Mi-am dorit sa am o piesa cu Ellie pentru ca imi place la nebunie vocea ei. O stiu inca de vremea cand canta cu Dj Project. Intre timp a evoluat mult, a fost o reala placere sa lucrez alaturi de ea, mai ales ca este o persoana deosebita si un artist adevarat. Si este doar inceputul!” a explicat Kourosh Tazmini, care este castigatorul a o multime de premii internationale, printre care si “Best Breakthrough DJ”.