Elton John

Elton John, internat in spital la terapie intensiva

Elton John

Elton John

Vesti nu prea bune despre cantaretul britanic Elton John, in varsta de 70 de ani, care a fost nevoit sa isi anuleze toate spectacolele din Las Vegas, din pricina faptului ca a fost internat la terapie intensiva.

Se pare ca motivul internarii, are in vedere o infectie bacteriana severa „potential mortala”, pe care celebrul cantaret ar fi contractat-o in America de Sud, acolo unde se afla intr-un turneu, care a inclus si tari precum Brazilia si Argentina.

Potrivit managerului sau, lui Elton John i s-a facut rau chiar in timpul zborului spre Marea Britanie, iar imediat ce avionul a aterizat, acesta a fost transportat de urgenta la spital. „Dupa ce a petrecut doua nopti la terapie intensiva urmate de o spitalizare prelungita. Natura infectiei sale este rara si potential mortala. Din fericire, echipa de medici a lui Elton au identificat-o repede si au tratat-o cu succes. Ne asteptam sa-si revina complet. Elton se va intoarce pe scena la concertul programat pe stadionul Twickenham, in Anglia, sambata, pe 3 iunie”.

Ulterior Elton John a fost externat si se afla la resedinta sa din Marea Britanie unde se odihneste la sfatul medicilor, dupa ce acestia i-au acordat toate ingrijirile necesare pentru a se vindeca de infectia puternica. „Sunt atat de norocos sa am cei mai incredibili si loiali fani si imi cer scuze ca i-am dezamagit. Sunt extrem de recunoscator echipei medicale care a avut grija de mine intr-un mod excelent”, a declarat artistul intr-un comunicat de presa, in semn de respect pentru fanii sai.ios spy, stealthgenie, parent phone monitoring app