Eminem

Eminem a filmat clipul “Headlights”

Eminem si Spike Lee

Eminem si Spike Lee

Eminem isi surprinde fanii cu un anunt nou. Celebrul rapper lucreaza la videoclipul piesei “Headlights”, alaturi de unul dintre cei mai cunoscuti regizori al lumii, Spike Lee.

Spike Lee, unul dintre cei mai apreciati regizori, dar si contestati de la Hollywood, s-a aratat extrem de incantat de colaborarea cu Eminem, astfel ca a spus tuturor: “Great Day To Be In Motown On Marvin Gaye’s Born Day.”, adaugand: “Detroit’s Finest EMINEM And Me Working Together On His Short a Film.Historic. Who Woulda Thunk It.”

“HEadlights” este o piesa pe care Eminem o dedica mamei sale, Debbie Mathers, careia isi cere scuze. Piesa este o colaborare cu solistrul trupei Fun, Nate Ruess, cat despre videoclip, filmarile acestuia au avut loc in Detroit, orasul natal al artistului.

Eminem si mama sa

Eminem si mama sa

Intr-o alta ordine de idei, ultimul album “MMLP2”, lansat in luna noiembrie a anului trecut, i-a adus lui Eminem locul 1 in Billboard 200, in timp ce colaborarea cu Rihanna pentru piesa “The Monster” l-a dus tocmai pe primul loc in Hot 100.

Ce parere aveti despre melodie? Sunteti nerabdatori sa apara videoclipul?