Eminem

Eminem prezinta doua piese noi cu Kendrick Lamar si Nate Ruess

Eminem, Kendrick Lamar si Nate Ruess

Eminem, Kendrick Lamar si Nate Ruess

Eminem lucreaza in continuare la promovarea noului sau album “The Marshall Mathers LP 2” si nu oricum, ci cooptandu-i pe doi dintre cei mai cunoscuti artisti sa colaboreze impreuna cu el.

Prima piesa pe care artistul ne-o ofera, “Love Game”, este un featuring cu Kendrick Lamar, care a crescut in acelasi cartier cu Eminem. Cei doi au copilarit impreuna si au avut cam aceleasi preocupari legate de muzica.

Cea de-a doua piesa pe care ne-o prezinta Eminem este o colaborare cu Nate Ruess, solistul trupei Fun, pentru piesa ”Headlights”. Eminem pare ca are o revelatie, deoarece prin intermediul acestei piesei, el isi cere in final scuze mamei sale pentru ca a avut grija de el si de fratele lui si in special pentru ca a numit-o “selfish bitch” in piesa “Cleaning Out My Closet”.

Ambele colaborari vin dupa recenta lansare a piesei “The Monster”, un featuring cu Rihanna, si a piesei “Asshole”, cantata alaturi de Skylar Grey.

Cat despre albumul “The Marshall Mathers LP 2” , care este programat sa apara pe data de 5 noiembrie, Eminem a explicat: “Cand am ales sa numesc albumul “The Marshall Mathers LP 2?, evident ca m-am gandit ca va ridica anumite asteptari. Nu am vrut sa-l numesc asa doar de dragul de a-l numi. M-am asigurat ca am piesele potrivite – si chiar in momentul in care crezi ca este gata, asculti din nou melodiile si simti nevoia sa schimbi ceva. Albumul nu reprezinta o continuare a fiecarui cantec vechi sau ceva de genul asta. Pentru mine este mai mult un vibe si l-am numit asa mai degraba din cauza nostalgiei.”