Enrique Iglesias

Enrique Iglesias recunoaste ca tatal sau nu a cunoscut-o pe Anna Kournikova

Enrique Iglesias si Anna Kournikova

Enrique Iglesias si Anna Kournikova

Nu de mult, a aparut un zvon in presa conform caruia Enrique Iglesias, care are o relatie de 13 ani cu una dintre cele mai sexy femei in viata, tenismena Anna Kournikova, nu i-a prezentat-o pe aceasta niciodata tatalui sau.

Acest zvon a fost confirmat chiar de tatal artistului latin, celebrul Julio Iglesias care a dat un interviu ziarului The Mirror, unde a recunoscut ca nu a avut niciodata ocazia sa o cunoasca pe Anna.

“Trebuie sa recunosc ca inca nu am cunoscut-o pe Anna. Intr-adevar, sotia si copiii mei au intalnit-o, insa eu nu am cunoscut-o pana in ziua de azi.”

Potrivit Billboard, Enrique confirma declaratia tatalui sau, dand vina pe viteza cu care trece timpul. Cu toate ca el si Anna Kournikova au o relatie din 2001, artistul a declarat ca: “Ultimii 14,15 ani din viata mea au zburat fara sa imi dau seama. Asta este singurul adevar. Nu exista niciun motiv ascuns. Nu este vina lui si nici a mea.”.

Cat despre ofertele pe care le-a primit de a fi jurat la show-uri ca American Idol sau X Factor, dar pe care le-a refuzat, Enrique a spus ca: “Imi place mai mult sa stau in studio si sa scriu piese. Asta ma face mai fericit.”