Vama

Vama cauta eroina hippie pentrul noul clip !

ultimul-concert-vama-din-acest-an-13695vVama se pregateste sa filmeze în acest sfarsit de saptamana videoclipul noului single “Perfect fara tine” si se afla în cautarea unei tinere frumoase pentru a interpreta rolul protagonistei.

Pentru ca timpul se scurge repede, iar formatia nu a gasit ceea ce cauta, Tudor Chirila a înregistrat un clip în care face un apel de urgenta, în speranta ca aceasta va aparea cat mai rapid. Filmarile se vor desfasura la mare si avand în vedere ca tanara va interpreta rolul unei “eroine hippie”, cel mai potrivit loc ar fi Vama Veche, evident.

Artistul si-a postat pe contul de facebook si un mesaj in acest sens: “Salut prieteni! În pofida zambetului de pe fata mea asta este un mesaj, un apel cu caracter de urgenta. Dupa cum bine stiti la sfarsitul saptamanii sau daca nu stiti aflati acum, la sfarsitul saptamanii acesteia filmam noul nostru videoclip “Perfect fara tine”, undeva la mare pe o plaja de pe litoralul romanesc. Problema noastra acum este ca ne lipseste personajul principal din acest videoclip. Nu l-am gasit înca. Ea este o fata frumoasa, curata în sensul sufletesc, cu un zambet frumos, comunicativa, înalta…sa fie undeva între 22 si 30 de ani, dar sa arate de 26 de ani…sa iubeasca camera de filmat si camera de luat vederi sa o iubeasca pe ea si sa participe ca personaj principal, ma repet, în noul nostru videoclip. Pana acum, aceasta fata care va fi asa, un fel de eroina hippie în clipul nostru, nu a fost gasit?. Nu am reusit dintre fetele care ne-au trimis pana acum poze nu am ales înca pe nimeni si suntem cumva disperati. Vine filmarea si noi nu avem aceasta fata. Deci va rugam foarte mult sau te rugam, de oriunde ai fi, din spatele display-ului tau sa apari si sa vii odata si sa filmezi acest videoclip cu noi”.

Tot pe pagina de Facebook, formatia a anuntat ca are nevoie de un specialist in desen care sa creeze coperta single-ului si posterul de promovare. Conditiile sunt ca acesta sa fi urmat studii plastice si sa aiba un mic portofoliu sau o lucrare reprezentativa pe care sa le prezinte.