Sensation Source of light

Esti pregatit pentru “Sensation White” 2013 ?

Sensation

Sensation

Complexul expozitional Romexpo din Bucuresti va fi gazda unui show incendiar marca Sensation White pe 6 aprilie 2013.

Cel mai cunoscut eveniment dance din lume va oferi in cadrul unui nou spectacol “Source of Light”  muzica electronica, acrobatii spectaculoase, efecte luminoase si pirotehnice avansate.

Sfera ce va radia la Romexpo va sublinia conceptul de “all is one” prin efecte vizuale neegalate alaturi de mii de pasionati de muzica. Ca si in anul precedent, tinuta alba va fi obligatorie, accesul la evenimentul organizat de Events nefiind permis în cazul în care petrecaretii nu se supun acestei reguli.

human growth hormone (HGH) / buy steroids / smart pill / make penis bigger / http://besttestosteroneboostera.com/

Pentru editia din 2013, printre celebrii DJ-i care vor avea line-up-uri la Sensation “Source of Light” au fost alesi Mr. White, Sébastien Léger, Sunnery James & Ryan Marciano, Mark Knight, NO_ID si Funkerman!

Biletele pentru Sensation “Source of Light” de pe 6 aprilie 2013 de la Bucuresti sunt disponibile pe Sensation.com si in reteaua Eventim, www.eventim.ro:

CATEGORIE BILETE PRET
Ring 260 lei
Ring(presale) 190 lei
De Luxe(etajul 2 al Pavilionului Central) 700 lei(include loc rezervat la masa; canapele; gustari; intrare separata; voucher consumatie bar in valoare de 50 lei inclus; valet parking)
VIP Exclusiv (etajul 1 al Pavilionului
Central)
900 lei (include loc rezervat la masa; canapele; gustari; intrare separata; voucher consumatie bar in valoare de 100 lei inclus; valet parking)