Mike Diamondz

“Et Patati Et Patata”, cel mai nou single Mike Diamondz

Mike Diamondz

Mike Diamondz

Mike Diamondz revine in atentia publicului cu videoclipul unei piese care deja este in topuri in alte tari precum Franta, Italia si Spania: “Et Patati, Et Patata”. Regia videoclipului este semnata de Florin Botea, iar filmarile au avut loc la Buftea.

In cele 20 de ore de filmari, artistul nu a dus-o deloc rau, fiind inconjurat mereu de femei frumoase. Videoclipul se pare ca pune in aplicare visul oricarui barbat, acela de a fi inconjurat de femei frumoase. Fiecare ideal de femeie apare in videoclip, de la bruneta misterioasa, la blonda inocenta sau la roscata indrazneata care il insotesc pe artist peste tot. La repetitii, la concert pana si in sedintele de apa din sauna, Mike, este urmat de femei. Dar se pare ca visul frumos a artistului se transforma destul de usor intr-un cosmar atunci cand constata ca femeile sunt defapt niste vampirite insetate de sange. Dar, pana la urma, totul se termine cu bine, acesta trezindu-se din cosmar nevatamat.

Mike Diamondz, s-a facut remarcat la inceputurile sale musicale prin colaborari cu alti artisti autohtoni sau internationali. Aceste colaborari l-au ajutat si in cariera sa solo, acesta facandu-se remarcat prin diveristatea sa muzicala, avand hit-uri pop cum e ‘Reason To Feel Love’, reggae ‘Ciocolata’ si chiar si exoticul ‘Et patati et patata’. Asta nu l-a facut sa nu intrerupa colaborarile, acesta lucrand chiar recent cu Andreea Balan la melodia “Things U Do 2 Me”.