Eurovision 2014

Eurovision 2014, cele 12 piese finaliste

Eurovision 2014

Eurovision 2014

Ieri seara au fost anuntate cele 12 piese alese sa intre in finala nationala a concursului international, Eurovision 2014.

Selectia nationala Eurovision se caracterizeaza prin tensiune, uneori scandal, cu artisti sau trupe care trec de primele selectii, cu altii care se simt probabil nedreptatiti si cu marea surpriza, cand juriului anunta piesele victorioase. Anul acesta nu este lipsit de astfel de controverse.

Tudor Turcu, VH2, Blaxy Girls, Dan Helciug, Anthony Icuagu, Jazzy Jo, Ozana Barabancea, Andrei Leonte, Cobzality feat. Matilda Pascal Cojocarita, Andreea Olariu, Alexandra Craescu, Cezar Dometi sunt artistii si trupele care nu au reusit din pacate sa se califice in urmatoarea preselectie.

Deoarece anul acesta se implinesc 48 de ani de la debutul concursului Cerbul de Aur, locatia selectiei nationala a fost mutata la Braosv, la Teatrul Dramatic Sica Alexandrescu. In acest an Eurovision se va desfasura pe data de 10 mai, pana atunci insa, romanii nostri vor trebui sa treaca de semifinala care va avea loc in 8 mai.

Oare care dintre ele are potential sa castige si care va fi uitata imediat ce trece showul? Voi ce credeti?

1. Stefan Stan feat. Teddy K – Breathe

2. Naomy – Daca tu iubesti

3. Bere Gratis – Despre Mine si Ea

4. Silvia Dumitrescu – Fiorul Iubirii

5. Marcel Craciunescu – Hardjock

6. Anca Florescu – Hearts Collide

7. Vizi Imre – Kind Of Girl

8. Renee Santana & Mike Diamondz – Letting Go

9. Paula Seling & Ovi – Miracle

10. Mirela Vaida Boureanu – One More Time

11. The dAda – Unpredictable

12. The Zuralia Orchestra – You Know