Eurovision

Eurovision 2014, noutati

Eurovision 2014

Eurovision 2014

In mai putin de trei saptamani, va lua sfarsit inscrierea la competitia muzicala internationala Eurovision, iar artistii romani au inceput sa pregateasca deja single-ul perfect.

In timp ce unii ar face orice sa participe la marea competitie, Cezar Ouatu nici nu se gandeste sa mai ia parte vreodata la concursul international.

Dupa aceasta etapa, urmeaza prima preselectie la nivel national, in data de 19 februarie, in cadrul careia juriul va alege nici mai mult, nici mai putin de 40 de piese care vor merge mai departe, in etapa a II-a a preselectiei, care va avea loc in 20 februarie, cand se vor alege 12 melodii finaliste.  Finala nationala, in cadrul careia se va alege melodia castigatoare, va alea loc in 1 martie.

Printre artistii care s-au inscris in competitie pana in prezent se numara si cateva nume noi, precum Paralela 47, Sasha Bognibov, Andreea Olariu si TeddyK si bineinteles nume mai cunoscute sau vechi participanti precum Stefan Stan, Pula Seling, Ovi si Mihai Traistariu.

Marea finala va avea loc in 10 mai, la Copenhaga, atunci cand se va decide pe baza televotului, care dintre tarile participante ale Europei va castiga editia din acest an a competitiei Eurovision.