Delia Matache

Experienta care a facut-o pe Delia sa nu-si mai sarute sotul

Delia

Delia

Delia a avut parte recent de o aventura ciudata si interesanta in acelasi timp, care a determinat-o sa ia o decizie radicala.

Aflandu-se in Japonia in vacanta, Delia Matache si sotul sau, Razvan Munteanu, au trait potrivit spuselor lor “un basm real”. Cei doi au vizitat nenumarate locuri si au ramas cel mai impresionati de orasul Kyoto si de zona Kiso Valley. Cazati intr-o casa tipic japoneza, dintr-un sat plasat in munti, cei doi nu au avut deloc tangenta cu tehnologia, simtindu-se ca in epoca medievala. Asadar televizorul si orice alta modalitate de a lua legatura cu exteriorul au fost excluse din experienta pe care au trait-o. Cu toate acestea, ei au fost mai mult decat impresionati de aceasta experienta, astfel incat au luat in calcul si filmarea unui videoclip de-al Deliei in acea zona.

Dar asta nu e tot. Delia a postat pe pagina ei oficiala de Facebook o poza cu un fel de mancare traditionala din insecte. Scarbita, artista a adaugat si o descriere pozei: “Nuuu! Nici daca ma bati nu ma ating de ei!;)))) Iakkk (sotul a mancat unul mic ?i nu-l mai pup 3 zile)”, a scris ea langa poza facuta in orasul Narita-shi.

Mancare traditionala japoneza

Mancare traditionala japoneza