F.Charm si Ligia

F.Charm a lansat videoclipul piesei “30 de grade”

F.Charm si Ligia

F.Charm si Ligia

F.Charm ne ofera in sfarsit videoclipul noului sau single “30 de grade”, o colaborare cu Ligia, un nume nou in industria muzicala romaneasca si o tanara talentata si frumoasa in varsta de 21 de ani.

Recent, F.Charm ne-a dat indicii, pentru a ne face o idee cum va arata materialul video al piesei “30 de grade”, produsa in studiourile casei de discuri Red Clover Media. Acesta a fost filmat cu doua saptamani in urma in regia lui Alin Surdu, pe platourile din Buftea, iar filmarile au durat mai mult de 24 de ore.

“Piesa <30 de grade> descrie o relatie pe care am avut-o pana nu demult, descrie tensiunile si starile de euforie prin care am trecut pe tot parcursul ei. Din punct de vedere muzical este o evolutie pentru mine. Am combinat sitluri ca: hip – hop, pop si muzica clasica pentru a aduce un flavor nou. Sunt foarte multumit de rezultat si-mi doresc ca <30 de grade> sa se bucure de acelasi succes de care s-au bucurat si celelalte single-uri ale mele”, a explicat plin de entuziasm F.Charm, care a castigat notorietate gratie hit-urilor “Guantanamera”, “9MM”, “Aproape de tine” sau “Departe de tine”.

“Sunt foarte incantata de colaborarea cu F. Charm pentru piesa <30 de grade>, de la prima ascultare am simtit ca ma regasesc in ea. A fost un videoclip la care s-a muncit mult, dar am intrat in stare si cred ca rezultatul ilustreaza perfect mesajul piesei. Sunt foarte mandra ca fac parte din echipa Lanoy Production si cat de curand o sa revin cu surprize in proiectul meu, alaturi de Mr. Alama. Dar pana atunci, va las sa simtiti fiorul trecerii de la extaz la agonie ascultand piesa <30 de grade>”, a comentat si Ligia, extrem de multumita de rezultatul final.