Randi

Famous Production la premiile International Songwriting Competition

International Songwriting Competition

International Songwriting Competition

Una dintre casele de discuri din Romania, Famous Production a avut marea onoare de a se califica in finala unuia dintre cele mai celebre si cunoscute concursuri din lume, si anume Premiile International Songwriting Competition.

International Songwriting Competition este o competitie internationala, care are loc an de an si care ofera compozitorilor din toata lumea sansa de a-si prezenta propriile creatii in fata unor profesionisti din industria muzicala mondiala.

Piesa care a reusit aceast performanta se numeste “Illegal”, a fost compusa de Randi, Serban Cazan, Marius Moga si Ioana Oegar-Toderas si a fost aleasa dintre 19.000 de piese inscrise, din 200 de tari, calificandu-se la categoria “DANCE/ELECTRONICA”.

Conform The New York Times: „Pe langa premiile oferite, ISC ofera o oportunitate unica de a-ti face muzica auzita de catre un grup impresionant de jurati, format din artisti reputati si oameni cu greutate din industria muzicala internationala. Asta face ISC unul dintre cele mai importante competitii de compozitie muzicala din lume.”

In acest an, juriul de specialitate a concursului este compus din artisti influenti, printre care: Avicii, Selena Gomez, Imagine Dragons, Keane, Garbage, Nas, Dido, Alejandro Sanz, dar si reprezentantii unor mari case de productie muzicala, precum Columbia Records sau Warner Bros.

„Este o onoare ca una dintre piesele produse de casa mea de productie muzicala, Famous Production, sa fie aleasa in finala ISC, avand in vedere faptul ca este unul dintre cele mai importante concursuri de compozitie din lume. dar si numele cu greutate din lumea muzicii care au jurizat. Nu ma intereseaza atat de mult sa castigam, cat bucuria ca munca noastra este apreciata de oameni pe care eu ii admir. Si pe aceasta cale vreau sa multumesc oamenilor talentati cu care am compus aceasta piesa, Serban Cazan, Marius Moga si Ioanei Oegar – Toderas, precum si echipei mele de oameni dedicati de la Famous Production, alaturi de care muncesc zi de zi, cu dorinta de a face muzica frumoasa pentru voi”, a marturisit Randi.