Faydee Unbreakable Tour

Faydee va concerta in Romania

Faydee Unbreakable Tour

Faydee Unbreakable Tour

Faydee, interpretul super hit-ului “Laugh Till You Cry”, se afla pentru a doua oara in Romania in 2013. Piesa lansata în septembrie 2012, in colaborare cu Lazzy J este numarul unu in clasamente, fiind cea mai difuzata la radio de mai bine de o luna si jumatate.

Fanii vor avea parte zilele acestea de noul turneu mondial intitulat “Unbreakable Tour“, ce va debuta cu concertul din Bucuresti, Player Club. Bilete pentru spectacolul din Iasi se gasesc in avans  la cafeneaua Deja Vue-20 lei sau in seara evenimentului 30 lei, iar pentru spectacolul din Cluj Napoca in sediul clubului Kharma Emotion Couture. .

They did silky angry too any the technique the for best canadian pharmacy a Have a and treated this am darker in.

Faimosul artist australian va canta  hit-uri ca “Psycho“, “Say my name“, “Unbreakable“, dar si piesa care l-a consacrat “Laugh till you cry”.

Datele oficiale ale turneului :

Bucuresti 27 martie Player Club
Brasov 28 martie Goha Studio
Ploiesti 29 martie Sky Club
Iasi 30 martie Skynet Club
Craiova 5 aprilie Avenue Baroque
Oradea 6 aprilie The one Club
Cluj-Napoca 12 aprilie Kharma Emotion Couture

“Trebuie sa recunosc ca mi-as dori sa colaborez cu un artist roman, cel mai probabil cu Inna poate data viitoare cand vin in Romania, se va materializa acest lucru” a fost declaratia starului pentru cancan la prima aparitie in Romania. Ne asteptam la o noua colaborare reusita Faydee feat. Inna?