Beyonce

Fiica lui Beyonce este deja o diva

Blue Ivy Carter

Blue Ivy Carter

Cea mai draguta imagine cu fetita lui Beyonce si a lui Jay-z a fost postata de curand pe contul oficial de Tumblr al artistei.

Se pare ca tanara mamica e tare mandra de bebelusul ei. Si are motive. La varsta de numai un an, micuta diva, o insoteste pe mama ei pretutindeni si se plimba prin cele mai importante tari din lume. Asa se face ca recent, cele doua se aflau intr-un turneu, iar Beyonce a fotografiat-o pe micuta, aratandu-ne ca deja se comporta precum o diva. Imbracata cu o fusta din tulle si o bluzita simpla, fetita are deja propriul ei scaun de vedeta, unde sta cuminte, in timp ce mami imortalizeaza momentul. Micuta Blue Ivy s-a nascut pe data de 7 ianuarie 2012, iar fericitii parinti au anuntat nasterea ei printr-un comunicat de presa:

„Suntem fericiti sa anuntam sosirea pe lume frumoasei noastre fetite, Blue Ivy Carter, nascuta sambata, 7 ianuarie, 2012. Nasterea sa a fost emotionala si foarte linistita, suntem in rai. A fost nascuta pe cale naturala si este sanatoasa, a fost cea mai frumoasa experienta din viata noastra. Vrem sa va multumim tuturor pentru rugaciunile voastre, urarile de bine, dragostea si suportul.”