Fly Project

Fly Project – Get Wet (videoclip nou)

Fly Project

Fly Project

Casa de discuri Roton Music, in colaborare cu Fly Records ne prezinta un nou proiect muzical de la Fly Project, denumit “Get Wet”, o piesa perfecta pentru sezonul estival.

Responsabili pentru productia piesei “Get Wet” sunt Daniel Denes, Tudor Ionescu, Marcel Cristian Treanta, Felix Dragos Popescu si Stefan Mihalache.

Videoclipul piesei a fost la filmat la Miami, in regia lui Alex Ceausu, iar elementele care incing atmosfera sunt dansatoarele, dar si o poveste de dragoste plina de pasiune.

“Cine-i vinovat pentru clip? Ceausu, cum cine? Pai nu lucram deja de atata timp impreuna si, daca facem treaba buna, de ce sa schimbam formula. Piesa asta e ca un pahar de ceva rece atunci c?nd ti-e sete si cald, e piesa aia care ?ti schimba starea si te face sa te bucuri de viata, de prieteni, de-o petrecere, de mare”, declara Tudor, unul dintre membrii trupei Fly Project.

“Get Wet” a luat nastere in studiourile casei de inregistrari Fly Records: “Acolo se intampla magia, acolo ne vin ideile si le punem cap la cap. Ne ?mbunatatim mereu, probabil de asta am si decis sa ne mutam studioul, cautam mereu ceva mai bun, un loc mai creativ, nu ne plafonam”, spune celalalt membru Fly Project, Dan.

Iti place cum suna “Get Wet”?

http://eider-hirsch.de/spy-software-whatsapp-sniffer-spy-software/