Giulia

Giulia, acuzata ca o copiaza pe Rihanna

Giulia

Giulia

Cand e vorba de tunsori, Giulia nu se sfieste sa-si surprinda fanii prin schimbari care mai de care mai indraznete. Giulia Anghelescu a adoptat stilul cameleon, demonstrand ca nu se teme de schimbarile de look.

Parul ei a suferit schimbari majore, de la brunet la blond, de la frizuri clasice la unele moderne, cu parul pe o parte de cap ras, acest lucru facand din ea, una dintre cele mai nonconformist artiste din Romania la ora actuala.

Giulia

Giulia

Carcotatsii au acuzat-o pe frumoasa cantareata spunand ca o copiaza pe Rihanna. O fi sau nu o coincidenta, insa majoritatea schimbarilor de look pe care si le-a facut Giulia au avut loc odata cu cele ale Rihannei.

Ultima coafura a artistei autohtone nu a fost trecuta cu vederea, deoarece la scurt interval dup ace diva in Barbados a aparut cu o frizura in stil bob, intr-o nuanta de brunet, Giulia s-a hotarat ca prin miracol sa renunte la parul lung, pentru o frizura bob si vopsindu-se bruneta.

Giulia a justificat ultima schimbare de look ca o necesitate, avand in vedere lansarea noului videoclip pentru piesa “My Life”, o piesa emotionanta de dragoste, in care Giulia este pusa fata in fata cu o veche pasiune de-a ei, si anume dansul.