Mandinga

Glance si Mandinga te invita la “Cinema”

Glance si Mandinga

Glance si Mandinga

Cei de la Mandinga, s-au tinut de promisiune, si au lansat o noua piesa, denumita “Cinema”. Piesa este o productie semnata de Kazibo Music si o colaborare cu Glance.

“Cinema e o piesa cu o poveste in care cred ca ne regasim cu totii, o piesa sensibila pe care simti nevoia sa o asculti pe repeat, cel putin noua asa ni se intampla . Glance e un artist super talentat, are un vibe aparte, este original si atunci proiectul nostru a iesit pe masura. Sper sa va placa si sa o cantam cat de curand impreuna, in concerte”, a declarat solista trupei, Elena Ionescu.

“Cu sprijinul Kazibo Music am lansat foarte multe piese in ultimul an si am cautat in permanenta o piesa, The One! Cinema este acel single, o piesa de dragoste cu un mesaj intens, o situatie in care ne putem regasi cu totii la un moment dat. Ne-am dorit o voce care sa dea sensibilitate si emotie refrenului, iar Elena Ionescu a reusit perfect. Speram sa va placa cel putin la fel de mult cat ne place si noua”, a explicat si Glance.

Casa de discuri la care a fost inregistrata melodia, Cat Music, s-a declarat extrem de multumita de imbinarea vocilor celor doi artisti, duetul fiind perfecta.