Grasu XXL

Grasu XXL a lansat primul album ‘Live with Band’ din cariera

Grasu XXL

Grasu XXL

Grasu XXL a lansat in cursul zilei de astazi albumul: “Grasu XXL Live @ Euphoria Music Hall”, ocazie cu care putem urmari si videoclipul pentru piesa “Foarte tare” in varianta live.

Noul material a fost inregistrat inca de la inceputul anului in Euphoria Music Hall de la Cluj alaturi de Vlad Bolborea (Tobe), Stefan Mihailescu (Chitara), Relu Batog (Clapa), Radu Dumitriu (Bass) si a lui Mitza (DJ & Programming).

Pe albumul “Grasu XXL Live @ Euphoria Music Hall” veti regasi numai piese live, printre care “Fac ce vor”, “Elegant + Turnin’”, “Jos jos jos”, “Tare Frate (feat. Mitza)”, “Pizda la volan + Fara filtru”, “Lala Song”, “Turbofin (feat. Mitza)” si “Azi nu”.

“Dupa accident ne-am gandit (Cristi Ochiu, impresarul meu, si cu mine) sa inregistram un concert cu band-ul si am ales Euphoria Music Hall din Cluj, undeva in luna aprilie 2013. De atunci s-a tot lucrat la el, l-am mixat cu Bebe Vandra, iar de partea video s-a ocupat Daniel Vasile, un drag prieten de-al lui Tranda si implicit de-al nostru. Am ales 10 piese din cele 28 pe care le-am cantat in seara aia, cele care au sunat cel mai bine… hahahaha!!! Sper sa va placa, v-am pupat!”, a declarant Grasu XXL.