Deja Vu

Grasu XXL si Ami lanseaza videoclipul piesei “Deja vu”

Ami

Ami

La cateva saptamani de la lansarea piesei “Deja Vu”, Grasu XXL si Ami revin si cu mult asteptatul videoclip. Daca single-ul a ajuns imediat la inimile tuturor, primind titlul de hit si bucurandu-se de inregistrarea a peste 10 milioane de vizualizari pe YouTube, atunci va asiguram ca videoclipul este la fel de inedit.

Mai mult decat atat, “Deja Vu” se claseaza pentru a doua saptamana la rand pe prima pozitie in topul celor mai difuzate piese din Romania la ora actuala.

Videoclipul piesei a fost regizat de Spike, si ii are ca protagonisti pe doi dintre cei mai apreciati dansatori din Romania:  Dragos Cristian Istvan Rosu si Luiza Comsa, deveniti cunoscuti in urma emisiunii “Dansez pentru Tine” si de la scoala de dans Moty Dance Studio.

Grasu XXL

Grasu XXL

Cei doi dansatori profesionisti, Luiza si Istvan, reusesc sa ne redea prin intermediul miscarilor sublime de dans contemportan toate sentimentele pe care piesa “Deja vu” vrea sa le exprime, si anume: pasiune, ura, gelozie, resemnare si iertare.

Bineinteles ca alaturi de cei doi dansatori, in videoclip apar si Grasu XXL si Ami, care isi interpreteaza fiecare rolul prin intermediul versurilor.

Piesa “Deja Vu” este o productie MediaPro Music si MusicExpertCompany. Daca sunteti interesati de ceea ce se petrece “behind the scenes” realizat de “Syndicate of Party”, va invitam sa dati play mai jos:


Cum vi se pare videoclipul produs de MediaPro Music si MusicExpertCompany? Credeti ca acesta se potriveste cu piesa “Deja vu”?