Grasu XXL

Grasu XXL si Ami pregatesc un single incendiar

Ami

Ami

Grasu XXL si Ami ne incanta cu o colaborare incendiara, numita “Deja Vu”, piesa fiind compusa de David Deejay, aka Adi Colceru si purtand semnatura caselor de discuri MediaPro Music si MusicExpertCompany.

Aceasta este genul de colaborare, la care nimeni nu se astepta, nici chiar cei doi artisti: “Nu m-am gandit vreodata ca vom colabora!”, spune Ami. “Prima oara cand am simtit dragoste si ura in acelasi timp, am fost foarte socat si confuz. Melodia asta e despre emotia aia. Mi-a fost destul de greu sa scriu despre treaba asta, tre’ sa recunosc… a iesit insa foarte bine. Ami rupe refrenu, Adi a rupt beatu’… eu…”, a explicat Grasu XXL.

“Colaborarea cu Grasu XXL ma bucura foarte tare! Il apreciez foarte mult, mi se pare un artist complet, si sper ca acest featuring sa ne prinda bine amandurora. Noul single a fost o provocare, mai ales ca stilul muzical este diferit de cel abordat de mine pana acum. Imi doream de multa vreme sa lansez o piesa in limba romana si acum a fost ocazia perfecta”, a marturisit Ami.

Grasu XXL este plin de surprize, deoarece, pe langa colaborarea cu Ami, el lucreaza la doua albume pe care le va lansa anul acesta.