Grasu XXL si Ami

Grasu XXL si Ami se pregatesc de lansarea unui nou clip

Grasu XXL si Ami

Grasu XXL si Ami

Dupa cateva saptamani de la lansarea single-ului “Deja vu” care a inregistrat instantaneu peste 7 milioane de vizualizari pe YouTube, Grasu XXL si Ami ne dau indicii cu privire la noul videoclip care va fi gata peste doua saptamani.

Filmarile videoclipului au fost realizate in regia lui Spike, iar ca protagonist ii avem pe doi dintre cei mai apreciati dansatori din Romania: Dragos Cristian Istvan Rosu si Luiza Comsa, care au castigat notorietate gratie emisiunii “Dansez pentru Tine”. Cei doi dansatori profesionisti reusesc sa exprime prin intermediul miscarilor de dans contemportan toate sentimentele pe care piesa “Deja vu” le inspira, si anume: pasiune, ura, gelozie, resemnare si iertare. Cum era de asteptat, pe langa Istvan si Luiza, in videoclip apar si Grasu XXL si Ami, care isi interpreteaza partea de versuri.

Daca nu mai avei rabdare pana apare clipul, puteti urmari mai jos coregrafia.

“Ideea clipului a avut-o Spike… A vazut ceva pe net, mi-a trimis, am vazut si am zis ok! Eu m-am prezentat, ca de obicei, iar acum astept sa vad finalul! Luiza si Istvan sunt senzatie! Am ramas masca toti la filmari”, a explicat Grasu XXL.

“Piesa transmite multe sentimente, iar ideea clipului nu putea fi una mai buna decat ceea ce a ales Spike, exact ce trebuia pentru a pune in valoare incarcatura emotionala a piesei. O sa fie ceva simplu, rafinat, emotionant, altceva…Veti vedea! Cei doi dansatori sunt extraordinari si exprima exact sentimentele contradictorii din piesa. Abia astept sa vedem impreuna rezultatul final, sunt sigura ca va fi exact asa cum mi-am inchipuit.”, a spus Ami extrem de entuziasmata.