Selfie

Grimus – Selfie (videoclip)

Grimus

Grimus

Grimus revin cu un material video pentru piesa “Selfie”, inclusa pe coloana sonora a filmului cu acelasi nume.

Filmarile videoclipului Selfie s-au desfasurat in regia lui Cristina Iacob si-i infatiseaza pe baieti plimbandu-se cu bicicletele, la final ei distrugand unul dintre simbolurile orasului Bucuresti, Casa Poporului. Gestul pare ca simbolizeaza eliberarea de constrangerile trecutului a poporului roman.

Lansat anul acesta, filmul “Selfie” a batut un record, avand in vedere ca de la promovare si pana acum are peste 81.000 de spectatori.

Videoclipul a fost filmat la sfarsitul lunii mai, pe parcursul a doua zile, in Bucuresti, protagonisti fiind un grup de tineri si cativa actorii ai filmului Selfie.

“Am lucrat excelent cu Cristina Iacob din primul moment in care ne-am cunoscut. Ne-a inteles muzica, ne-a inteles pe noi, ca artisti, si impreuna am reusit sa realizam un clip care, cu siguranta, nu va fi uitat prea usor. Finalul a fost o surpriza, noi si toti cei care ni s-au alaturat in clip, reusind sa doboram simbolul trecutului, Casa Poporului. Piesa noastra vorbeste despre generatia Selfie, despre tinerii liberi de constrangeri, liberi sa viseze ca vor cuceri lumea”, au spus cei de la Grimus despre videoclip.

Cum vi se pare videoclipul “Selfie”.