Gwen Stefani

Gwen Stefani a devenit mama pentru a treia oara

Gwen Stefani si familia sa

Gwen Stefani si familia sa

Gwen Stefani a devenit mamica unui baietel perfect sanatos, in urma cu cateva zile, la varsta de 44 de ani. Desi ar fi sperat sa aiba o fetita, artista si sotul ei, Gavin Rossdale, sunt pentru a treia oara parinti de baietel.

Cei doi sunt casatoriti din 2003 si mai au impreuna doi baieti, pe Kingston, de 7 ani, si pe Zuma, de 5 ani. Vineri, intreaga familie a cantaretei i-a urat bun venit pe lume celui de-al treilea baietel al familiei, pe care-l vor boteza Apollo Bowie Flynn Rossdale.

Cel care a dat vestea referitoare la nasterea lui Gwen, a fost sotul acesteia Gavin Rossdale, care a anuntat pe contul sau de Twitter, ca Apollo le-a intregit familie.

Gwen Stefani

Gwen Stefani

Artistul a profitat de aceasta ocazie pentru a le explica fanilor de ce i-au dat patru nume micutului: Bowie este numele de fata al mamei lui Gwen, Flynn numele de fata al mamei sale, iar Apollo, este cireasa de pe tort, cuplul considerand ca va obtine denumirea perfecta pentru cel de-al treilea baietel al familiei.

Cand a facut anuntul ca este insarcinata in urma cu cateva luni, Gwen Stefani a mentionat ca daca va fi baiat, se bucura pentru faptul ca va ramane regina intr-o casa plina de baieti.

Momentan, proaspata mamica si micutul nou- nascut, se afla in perioda de recuperare, fanii asteaptand cu nerabdare primele poze cu bebelusul.