Hi-Q

Hi-Q revin cu cea de-a treia piesa pe care au promis-o

Hi-Q

Hi-Q

Hi-Q ne-au promis ca vor reveni cu trei piese in aceasta luna. Daca prima piesa lansata a fost “Inimi SRL”, a doua a fost frumoasa balada “Poate m-ai iubit”, astazi formatia ne ofera si cel de-al treilea single, si anume “Carusel”.

“Ne place mult atmosfera acestui cantec, este o energie care ne aminteste de hituri ‘clasice’ ale trupei precum “Razna” sau “Gasca mea”! Uneori concertele Hi-Q devin niste petreceri nebune unde artistii de pe scena fac front comun cu publicul intr-un carusel galagios si incontrolabil de muzica, fericire si galagie.”, a scris Florin Grozea pe blogul lui.

Linia melodica a noii piese a fost compusa de Tascau Marian Bogdan, Emanuela Oancea, Rares Varniote. La scrierea versurilor au contribuit Alin Tiganus, Dana Nalbaru si Florin Grozea iar de editare s-au ocupat cei de la casa de discuri Code Studio.

Pentru fiecare dintre cele trei piese, Hi-Q au ales trei producatori diferiti. Pentru “Inimi SRL” s-au lasat pe mana lui Marius Moga. Pentru balada “Poate m-ai iubit” au colaborat cu producatorul Gabi Huiban iar pentru “Carusel” au ajuns la nimeni altul decat Domnul Problema.

Voi pe care dintre cele trei melodii noi de la HI-Q o preferati?