Holi One Colour

Holi One Color Festival are loc in acest an la Bucuresti

Festivalul Holi One Colour

Festivalul Holi One Colour

Anul acesta, celebrul festival Holi One Colour, care calatoreste in jurul intregii lumi, poposeste la Bucuresti.

Festivalul Holi One are origini indiene si a calatorit in tari precum Brazilia, Germania, Franta, Italia, Israel, Anglia, America. Anul acesta Bucurestiul are marea onoare de a se numara printre cele mai bune capitale in care a poposit festivalul. Peste 20.000 de oameni sunt asteptati la sarbatoare culorilor, imbracati de preferat in alb, pentru a lua parte la o experienta de neuitat, in data de 31 mai in Piata Constitutiei din Bucuresti. Pe scena vor urca cei mai cunoscuti DJ internationali si autohtoni.

Nu rata ocazia unica de a lua parte la festivalul care ofera peste 10 ore de muzica euforica, pe scena care va arata ca o galaxie de lumini, in spatele caruia vor aparea pe trei ecrane imense toate editiile trecute ale festivalului si orasele prin care acesta a trecut.

Nu pierde cea mai asteptata parte a festivalului, prima numaratoare inversa, atunci cand toata lumea va lansa culori in aer in acelasi moment. Acesta este unul dintre aspectele ce face ca festivalul sa fie unul dintre cele mai originale si vibrante din intreaga lume. Substantele colorante care vor fi lansate, sunt bineinteles netoxice.

Pretul minim al unui bilet este de 100 lei, insa un aspect mai putin placut, are legatura cu faptul ca nu este permisa participarea la festival, a celor care nu am implinit 18 ani.