Holograf

Holograf a filmat un nou clip, pentru piesa “Roua diminetii”

Holograf

Holograf

Formatia Holograf  se pregateste sa lanseze un nou videoclip pentru piesa “Roua diminetii”, cel de-al patrulea cantec de pe albumul “Love Affair”.

“Single-ul ‘Roua diminetii’ are o nota mai dura, insa pe care noi o consideram absolut normala, pentru ca Holograf a fost si este o formatie rock, iar clipul nu face decat sa exprime aceasta parte mai dinamica a trupei”, a explicat Iulian Vrabete, bassistul trupei Holograf. Videoclipul a fost regizat de George Petrosel, fiul lui Edi Petrosel, bateristul formatiei si va aparea in data de 19 septembrie.

“Noi am mai colaborat cu George la diverse sedinte foto sau mici alte filmari, dar niciodata pana acum pentru un clip si ne bucuram foarte mult ca am putut face acest lucru. Cred ca pentru el a fost mai greu pentru noi si ca a avut emotii, avand in vedere ca ne cunoaste de cand era foarte mic, insa s-a descurcat excelent”, a adaugat Vrabete.

In ceea ce priveste mesajul piesei, acesta este unul cat se poate de emotionant: “Piesa ‘Roua diminetii’ vorbeste despre eforturile pe care trebuie sa le facem fiecare dintre noi ca sa ne pastram sentimentele, afectiunea si oamenii apropiati. Ceea ce ne aduce intalnirea cu omul pe care il cautam este un lucru foarte pretios si nu trebuie lasat la intamplare”, a mai spus bassistul. Piesa “Roua diminetii” se regaseste pe coloana sonora a filmului romanesc “Ultimul zburator”, realizat in regia lui Ovidiu Georgescu. Asadar videoclipul contine si secvente din pelicula.