Holograf

Holograf ne ofera un nou videoclip

Holograf

Holograf

Formatia Holograf ne surprinde cu un nou videoclip pentru piesa “Roua diminetii”, recent lansata.  Noua piesa face parte de pe albumul “Love Affair” si se regaseste si pe coloana sonora a filmului “Ultimul Zburator”.  Videoclipul contine si cadre din pelicula regizata de Ovidiu Georgescu.

“Single-ul ‘Roua diminetii’ are o nota mai dura, insa pe care noi o consideram absolut normala, pentru ca Holograf a fost si este o formatie rock, iar clipul nu face decat sa exprime aceasta parte mai dinamica a trupei”, a spus Iulian Vrabete, bassistul Holograf.

Filmarile videoclipului au fost realizate de George Petrosel, fiul lui Edi Petrosel, bateristul formatiei, iar piesa are si un mesaj emotionant: “Piesa ‘Roua diminetii’ vorbeste despre eforturile pe care trebuie sa le facem fiecare dintre noi ca sa ne pastram sentimentele, afectiunea si oamenii apropiati. Ceea ce ne aduce intalnirea cu omul pe care il cautam este un lucru foarte pretios si nu trebuie lasat la intamplare”, a mai adaugat bassistul.