Holograf

Holograf, profesori pentru o zi

Holograf

Holograf

Datorita proiectului “Saptamana altfel”, ieri, in cadrul unei intalniri cu un grup de elevi, membri trupei Holograf au fost pentru cateva ore profesori.

Cei cinci artisti, Dan Bittman, Edi Petrosel, Tino Furtuna, Romeo Dediu si Iulian Vrabete i-au invitat pe copii in studioul lor de la Stage Expert.

Pe langa faptul ca s-au bucurat sa isi petreaca timp cu formatia Holograf, elevii au fost atat de fascinati de studio, incat si-au exprimat dorinta de a profesa in acest domeniu artistic.

“Desi initial intalnirea trebuia sa dureze o ora, ne-a placut atat de mult incat am stat impreuna aproape doua ore! Copiii au fost foarte simpatici si motivati, interesati sa devina artisti. Le-am povestit despre noi, despre copilaria noastra, dar si despre inceputurile trupei.”, a relatat Iulian Vrabete, bassistul trupei Holograf.

Holograf le-au dat copiilor sfaturi legate de cariera, dupa care, le-au cantat doua piese, “Banii vorbesc” si “Sa nu-mi iei niciodata dragostea”. Copiii s-au ales cu cate o carte cu partiturile melodiilor formatiei si bineinteles, cate un CD cu autograful tuturor membrilor formatiei.