Holograf

Holograf revine cu un nou single

Holograf

Holograf

Celebra trupa romaneasca Holograf, a anuntat ca vor lansa, in cadrul show-ului Media Music Awards, cel mai recent videoclip al formatiei, videoclipul melodiei “Roua Diminetii”.

Pana si faptul ca artistii vor performa pe scena este un eveniment, deoarece acestia nu prea obisnuiesc sa participle la galele de premii muzicale. Melodia “Roua Diminetii” este a patra melodie de pe ultimul lor album, “Love Affair”, iar regia ii poarta semnatura lui George Petrosel, fiul bateristului formatiei, Edi Petrosel.

“Single-ul Roua diminetii are o nota mai dura, insa pe care noi o consideram absolut normala, pentru ca Holograf a fost si este o formatie rock, iar clipul nu face decat sa exprime aceasta parte mai dinamica a trupei”, a declarat Iulian Vrabete, basistul trupei.

Artistul mai declara despre melodie ca este una emotionanta. : “Este vorba despre eforturile pe care trebuie sa le facem fiecare dintre noi ca sa ne pastram sentimentele, afectiunea si oamenii apropiati. Ceea ce ne aduce intalnirea cu omul pe care il cautam este un lucru foarte pretios si nu trebuie lasat la intamplare”, a completat acesta.

Melodia a fost introdusa si pe coloana sonora a filmul “Ultimul zburator”, regizat de Ovidiu Georgescu. Acest lucru se vede si prin faptul ca videoclipul melodiei contine secvente din film.