Vocea Romaniei

Horia Brenciu paraseste “Vocea Romaniei”

Horia Brenciu

Horia Brenciu

In urma cu cateva zile, a fost lansat un zvon conform caruia Horia Brenciu, ar parasi postul de televiziune ProTv, deci implicit scaunul de jurat de la “Vocea Romaniei”, pentru rolul de jurat in concursul “Te cunosc de undeva” de pe Antena 1.

Aceasta veste vine si cu o intrebare, si anume, oare cine il va inlocui pe artist, lucru care inca nu a fost vehiculat. Zvonul referitor la plecarea sa de la Pro TV a aparut in urma cu trei zile, cand Horia Brenciu a fost invitat la matinalul de la Antena 1, in cadrul caruia si-a promovat cele doua concerte care se vor desfasura la finalul lunii martie.

In plus, cea de-a patra editie din “Vocea Romaniei” revine la toamna cu inca o schimbare majora, si anume varianta pentru copii. Criteriile de selectie si regulile concursului vor ramane aceleasi, singurul lucru care se schimba fiind varsta concurentilor.

Tu ce crezi, plecarea lui Brenciu va determina scaderea audientei? Oare nivelul competitiei va ramane la fel de ridicat, avand in vedere ca varsta participantilor se schimba?