Lady Gaga

In mijlocul iernii, Lady Gaga a aparut doar in lenjerie intima

Lady Gaga

Lady Gaga

Lady Gaga a reamintit publicului de ce a fost considerata atatia ani Regina Controverselor. Aceasta a iesit in public la -5 grade celsius imbracata doar intr-un set de lenjerie intima neagra si un body din plasa de peste.

Aceasta aparitie a avut loc la emisiunea “The Tonight Show”, prezentata in premiera de Jimmy Fallon. Pe o vreme extreme de friguroasa, toata lumea se astepta ca aceasta sa apara intr-o haina de blana excentrica, dar Gaga a surprins si a aparut imbracata doar cu un set de lenjerie intima, o pereche de sandale cu toc foarte inalt si un ham de piele purtat in jurul taliei. Pe langa toata acestea, Gaga a purtat ochelari de soare, peruca si o palarie pe cap.

Desi se vedea ca tocurile o incomodau, aceasta a aparut imbracata asa si live in emisiune. In timpul emisiunii, Gaga i-a dat prezentatorului, Jimmy Fallon si 100 de dolari, motivul fiind un pariu pierdut de ea.

Acesta, le-a spus tuturor celor care nu credeau ca va ajunge sa modereze celebra emisiune “The Tonight Show” ca ii sunt datori cu 100 de dolari