Ellie White

Inca un divort neasteptat in showbizul romanesc?

Ellie White si sotul

Ellie White si sotul

Fosta membra a trupei Dj Project a declarat pentru noul numar al revistei Tabu ca in locul singuratatii in doi, prefera sa divorteze si sa o ia de la capat pe cont propriu. Asta daca s-ar dovedi ca sotul ei nu este barbatul potrivit.

Desi este casatorita de patru ani cu Doru Tinca si au impreuna un copil, artista a vorbit degajata despre monogamie si despre infidelitate. “Cred ca as pleca daca am ajunge sa ne instrainam unul de celalalt, sa simtim ca nu mai avem nimic in comun. Decat singuratate in doi, mai bine o iau de la capat pe cont propriu. As pune punct relatiei si daca as afla ca am fost tradata sau inselata. Nu cred ca as putea trece cu vederea asa ceva”, a declarat Ellie. Artista spune ca nu ar trece cu vederea nici daca sotul ei ar trada-o, fie vorba si numai despre o aventura. “Nu le inteleg pe femeile care accepta aceasta scuza din partea barbatilor. Daca viata sexuala nu mai merge ca la inceput, tot timpul exista posibilitatea de a o revitaliza. Trebuie sa existe vointa de experimentare si totul se rezolva. Carti si filme sunt destule. Cred ca oamenii ar trebui sa incerce sa fie monogami cand sunt intr-o relatie si nu sa porneasca de la ideea ca hormonii le controleaza viata”. Pe langa toate acestea, Ellie White a marturisit in interviul acordat revistei ca fiul ei nu ar fi o piedica in cazul unei eventuale despartiri.

“Faptul ca am nascut nu m-a transformat intr-o femeie dependenta de barbatul ei, ci intr-o femeie care are multa incredere in ea. Sunt acum o alta persoana, mult mai sigura pe ea si mult mai asumata. Daca o sa fiu tradata, atunci am puterea s-o iau de la capat. Fara sa ma uit in urma, imi iau copilul si ne vedem de viata mai departe”, a incheiat cantareata.