Andra

“Inevitabil va fi bine”, a strans peste 10 milioane de vizualizari pe Youtube

Andra

Andra

La numai o luna de la lansarea noii piese “Inevitabil va fi bine”, hitul Andrei a adunat nu mai putin de 10 milioane de vizualizari pe YouTube.

Cu aceasta ocazie, Andra a fost premiata in cadrul emisiunii “Happy Hour”, cu discul de platina. “Ma bucur foarte mult ca melodia mea este atat de apreciata si ca a ajuns extrem de repede la 10 milioane de vizualizari, este un record! Le multumesc fanilor, datorita lor am ajuns aici”, a declarat Andra entuziasmata. Realizat in regia lui Iulian Moga, in videoclip apar dansatori, prieteni apropiati ai artistei, dar si vedete printre care se regasesc Delia, Cabron, Smiley, What’s Up, Connect-R, CRBL si Red Blonde. Piesa este foarte motivatoare si transmite un mesaj extrem de optimist, invatandu-i pe cei care o asculta ca in ciuda greutatilor, in final “Inevitabil va fi bine”. Noul album contine pe langa cele 12 piese originale si doua remixuri. Hiturile “Abelia”, “Something New”, “Telephone” si“What About Us” se regasesc si ele pe albumul Andrei.

“Albumul vine cu ceva nou fata de ceea ce am realizat pana acum, cu o evolutie a interpretarii si a soundului, insa aduce acelasi gen de melodii de dragoste, cu texte frumoase, cantate in primul rand cu sufletul”, a spus Andra.