Inna

Inna, abonati record pe YouTube

Inna

Inna

Inna este una dintre cele mai iubite artiste romance la nivel mondial, lucru care se rasfrange si in ultimul record obtinut in spatiul social media.

De curand, Inna a ajuns la 3 milioane de abonati pe propriul ei canal de YouTube, detronand artisti importanti ai lumii precum Madonna, Robbie Williams sau Rita Ora, cat despre vizualizarile de pe propriul canal de YouTube, acestea au ajuns la un numar de nu mai putin de 1.8 miliarde de vizualizari.

Cantareata romanca, ocupa locul 67 in lume, cu peste 2.7 miliarde de vizionari pe YouTube, mai mult ca Wisin, Akon, Sean Paul, Madonna, Lana del Rey, Kanye West, Lil Wayne, Justin Timberlake, Mariah Carey, will.i.am. si multi altii.

„Nu imi vine sa cred ca am ajuns la 3 milioane de abonati pe YouTube, este incredibil. Ma bucur sa le prezint fanilor mei muzica, videoclipuri din turnee, continut care sa ii aduca mai aproape de lumea mea. Le multumesc tuturor pentru sustinere!”, marturiseste cu emotie in glas Inna.

Inna a urcat pe canalul sau de YouTube filmari de pe o multime din scenele lumii pe care a concertat, imagini din spatele scenei, de la sedinte foto, filmari de videoclipuri, viata de turneu, sesiuni live, piesele sale populare la nivel mondial, dar si colaborari cu artisti de renume precum Pitbull, JBalvin, Daddy Yankee, Yandel.

Ce parere ai despre progresul Innei?

http://formigalwines.com/gps-spy-tracking-someones-phone-spyphone-app/