INNA

INNA feat. J Balvin – Cola Song (video)

INNA

INNA

Data de 15 aprilie ne aduce cea mai asteptata colaborare a Innei, “Cola Song”, alaturi de artistul latin J Balvin, piesa care va aparea direct cu material video.

Cei doi artisti s-au distrat de minune la fimarile videoclipului care s-au desfasurat tocmai in Costa Rica si Barcelona.

Piesa “Cola Song” are producator celebru, foarte cunoscut in afara tarii, pe nume TJR, care s-a ocupat si de poductia pieselor “Don’t Stop the Party” de la Pitbull si Axident sau “Turn Up the Love” de la Far East Movement. Compozitorii melodiei sunt Breyan Isaac, care a lucrat cu Flo-Rida, Pitbull si Andrew Frampton, care s-a ocupat de trupe si artisti precum Westlife, Natasha Bedingfield, Garvin DeGraw. Inregistrarile au avut loc tocmai la Los Angeles, la casa de discuri Atlantic Records.

INNA

INNA

Cat despre videoclip, acesta a fost regizat tot de un regizor celebru John Perez, care a mai lucrat cu artisti precum Shakira, Jay-Z, Rihanna, Paul McCartney, Beyonce si care s-a mai ocupat si in trecut de INNA pentru piesele “Caliente”, “WOW” si “In Your Eyes”.

“Cola Song” este unul dintre cele mai sexy videoclipuri pe care le-am filmat pana acum.”, ne spune INNA incantata. “Ma face sa ma simt increzatoare in mine, plina de energie, pregatita pentru o vara lunga si frumoasa. Sper ca toti fanii mei Club Rockers se vor bucura sa vada acest video si sunt sigura ca se vor distra ascultand piesa”.

Pana ce videoclipul oficial va fi lansat, va invitam sa vizionati teaserul de 24 de secunde.