Inna – Ruleta feat. Erik

Inna – Ruleta feat. Erik (videoclip nou)

Inna - Ruleta feat. Erik

Inna – Ruleta feat. Erik

Inna revine cu o colaborare exotica, pentru cea mai noua piesa a sa “Ruleta”, in limba spaniola si engleza, la care a lucrat alaturi de Erik Tchatchoua.

Piesa “Ruleta” este o productie Global Records, la care si-au adus aportul Barac Sebastian Alexandru, Botezan Marcel, Ciente David, Apostoleanu Elena-Alexandra, Tchatchoua Frank-Erik, Dia Marius Cristinel si Breyan Isaac.

Videoclipul “Ruleta” a fost filmat in Romania, regizor fiind Barna Nemethi, cel alaturi de care Inna a mai colaborat in trecut pentru piesa “Good Time”, colaborarea cu Pitbull, “In Your Eyes”, impreuna cu Yandel si Yalla, in vreme ce director de productie fiind Marius Apopei.

“Ma regasesc foarte mult in aceasta piesa, este foarte energica, e pozitiva si sper sa va faca vara frumoasa. Imi place din ce in ce mai mult sa petrec timp in studio sa compun si fac echipa buna cu David Ciente, Marco & Seba”, explica Inna, in vreme ce Erik a marturisit: “Sunt foarte entuziasmat de aceasta colaborare si sunt mandru ca am putut sa o fac cu un artist atat de renumit si iubit de public cum este INNA. Multumesc tuturor celor implicati in acest proiect superb. Va fi o experienta de neuitat.”

Tu ce nota ai da piesei “Ruleta”?

http://blog.inoarashi.com/blog/2017/10/31/sms-tracker-spy-stealth-track-my-girlfriends-iphone/