Irina Rimes

Irina Rimes isi lanseaza cariera internationala

Irina Rimes

Irina Rimes

Irina Rimes este o artista basarabeanca ce s-a impus pe piata muzicala din Romania, in urma cu un an, cu piesa “Visele”, care a dominat topul celor mai difuzate piese de la radio.

De atunci, Irina a fost constant in atentia publicului, cu piese precum “Ce s-a intamplat cu noi”, “Iubirea noastra muta” si nu numai, iar atunci cand nu lansa piese, talentata cantareata era producatorul a o multime de hituri, ale unor artisti de top din Romania, precum Inna, Raluka, Andra, Alina Eremia sau Antonia.

Irina Rimes isi extinde orizontul, in afara granitelor Romaniei, iar de curand artista semnat cu casa de discuri Universal Music France, alaturi de care spera sa cucereasca si inimile celor din Franta, Canada, Andora, Monaco, Benelux, Elvetia si tot ceea ce inseamna fostele colonii franceze.

“Sunt incantata de aceasta colaborare si abia astept sa vad cum va reactiona publicul din Franta. Este un pas important in cariera mea si ma bucur ca am in spatele meu o echipa profesionista care ma ghideaza la fiecare pas. Alaturi de Quantum Music am pus bazele carierei mele muzicale. Am un sentiment foarte bun in privinta acestei colaborari si cred ca scopurile noastre vor fi atinse, iar muzica mea va fi la fel de bine primita si in teritoriile franceze. Dorinta mea cea mai mare este sa imi fac tarile mandre – Republica Moldova si Romania. Am inceput deja sa lucrez la piesele pe care urmeaza sa le lansam in limba franceza si pot sa spun ca mesajul meu suna la fel de bine in aceasta limba. In paralel iau lectii de franceza pentru ca imi doresc o pronuntie cat mai aproape de perfectiune. Pot sa va marturisesc ca limbra franceza ma inspira si cred ca suna minunat pe notele potrivite!”, a declarat Irina Rimes.

Bineinteles, Irina isi va continua activitatea muzicala si in Romania, prin intermediul celor de la Quantum Music.