Janet Jackson si Wissam Al Mana

Janet Jackson divorteaza!

Janet Jackson si Wissam Al Mana

Janet Jackson si Wissam Al Mana

Devenita de curand mama, la varsta de 50 de ani, Janet Jackson s-a despartit de sotul sau, omul de afaceri Wissam Al Mana de origine musulmana, dupa un mariaj de cinci ani de zile.

Gurile rele deja o acuza pe Janet Jackson ca ar fi stat cu Wissam Al Mana, numai din interes, iar acum impliniti cei cinci ani, garantia din acordul prenuptial, artista divorteaza pentru ca se va alege cu jumatate de milion de dolari din averea de un milion de dolari a omului de afaceri.

Dar un prieten apropiat al artistei, sare in aparerea acesteia declarand: „Salut, vreau sa fac aceste afirmatii in calitate de prieten. Chiar daca ar fi avut posibilitatea ca prietena mea sa faca un copil pentru a castiga 500 de milioane de dolari, nu i-ar fi stat in caracter sa isi doreasca sau sa accepte 500 de milioane. E un om de caracter si niciodata nu ar accepta o astfel de plata si nici nu si-ar dori”.

Janet Jackson si baietelul sau

Janet Jackson si baietelul sau

Se pare ca artista nu a avut tocmai viata pe care a visat-o alaturi de Wissam Al Mana, si a fost chiar la un pas de suicid, in timpul mariajului cu acesta. Cei doi s-au casatorit in anul 2012, dupa o relatie de doi ani de zile. La inceputul acestui an, Janet Jackson, in varsta de 50 de ani, i-a oferit sotului sau, de 42 de ani un baietel, pe nume Eissa. Mai mult, pentru a-si demonstra devotamentul fata de Wissam Al Mana, Janet s-a convertit la islamism.

Motivul divortului ar fi restrictiile pe care ii le impunea Wissam Al Mana sotiei sale, conforme islamismului, acesta fiind si motivul pentru care artista a incercat sa se sinucida: ”Ea a considerat ca el a inceput sa o controleze prea mult in timpul nasterii. Il lasa chiar sa-i stabileasca toate aparitiile si chiar modul in care isi desfasura concertele”, spune un apropiat al lui Janet Jackson.