Jared Leto

Jared Leto sexy in L.A. Confidential

Jared Leto

Jared Leto

Mai este putin timp si Thirty Seconds to Mars vor performa in Romania. Asadar, afisele au impanzit stalpii cu postere de promovare, dar pana sa vedem celebra trupa live, avem sansa sa il vedem pe solistul ei, Jared Leto intr-un film ce va aparea in curand si in diverse reviste.

Noul numar al revistei Vanity Fair, dedicat Oscarurilor ne prezinta vedetele filmelor din 2013, precum Jared Leto, Julia Roberts, George Clooney si altii, iar in cel mai nou numar al revistei GQ, Jared are sansa sa isi mai arate inca o data tatuajele.

Una dintre cele mai sexy aparitii ale artistului se afla in L.A. Confidential in care Jared Leto acorda si un interviu foarte personal acestei publicatii.

Acesta a comentat si despre cel mai recent film in care a jucat “Dallas Buyers Club”. “In primul rand este vorba despre poveste. Sanatatea este un aspect important al vietii. In esenta, este o fabula – un grup mic de oameni care lupta pentru viata lor si refuza sa zica nu. Toti vrem sa fim acel gen de om care spune: “Nu, voi gasi o solutie. Voi lupta pentru a supravietui”, a declarat Jared.

Pentru a juca acest rol, artistul a trebuit sa slabeasca 14 kg, prin acest lucru reusind sa se faca remarcat. Chiar el a declarat urmtoarele: “”mi-a schimbat felul in care mergeam, gandeam, respiram, ma simteam si cum ma tratau oamenii.” 

Thirty Seconds to Mars vor concerta in 5 iulie la Bucuresti.