30 Seconds To Mars

Jared Leto si-a aratat sustinerea fata de protestatarii din Ucraina

Jared Leto

Jared Leto

30 Seconds To Mars a avut recent un concert la Kiev, artistii reusind ca pe tot parcursul show-lui sa destinda atmosfera, facandu-i pe oameni sa uite de tensiunile politice din aceasta tara.

Pe langa faptul ca nu au lasat problemele de natura politica sa le afecteze programul, Jared Leto si colegii de trupa si-au aratat toata sustinerea fata de protestatarii care lupta pentru o noua natiune.

“Oameni buni, in acest moment va aflati in mijlocul a ceva frumos, poate fi dificil, dar nu exista un pret prea mare de platit atunci cand vine vorba de privilegiul de a fi tu insati”, a transmis artistul publicului.

“Si vreau sa va spun ca inteleg celelalte trupe care si-au anulat concertele in tara voastra, dar in nici un caz 30 Seconds To Mars ar fi ratat ocazia de a fi in acest oras frumos, in aceasta tara minunata, in aceasta seara”, a adaugat solistul.

In urma cu doua saptamani, cand a fost premiat pentru cel mai bun actor in rolul secundar din cadrul peliculei ‘Dallas Buyers Club’ la premiile Oscar, Jared Leto a mentionat Ucraina si Venezuela aratand in discursul de multumire, toata recunostinta fara de aceste tari, care trec printr-o periada cruciala.