Jay-Sean-540×432

Jay Sean revine cu un nou videoclip

Jay Sean

Jay Sean

Jay Sean isi pastreaza romantismul in noul single “Where you are”, inclus pe album “Neon”. Cel de-al patrulea din cariera, materialul discografic va fi gata de lansare pe 21 mai prin Cash Money U.S.

Acest nou material este cel mai bun de pana acum, fara indoiala cel mai reprezentativ din ultimii zece ani. Materialul este un amestec de pop, r&b, cateva influente rock si bineinteles hip-hop, acesta fiind stilul meu preferat. Scrierea de texte si producerea albumului a durat ceva vreme, dar sunt foarte mandru de rezultat”, a fost declaratia artistului.

Regizat de catre Hannah Lux Davis, intr-o zona a Los Angelesului, Jay Sean apare in ipostaza unui gentleman care nu rateaza niciodata o intalnire, indiferent de obtacolele. “Plec la o intalnire si deja sunt in intarziere. Ma trezesc tarziu, apoi sortii par a fi potrivnici, insa intr-un final totul se rezolva, ajungand la intalnire“, povesteste Jay despre videoclip.

removing skin tagshealthy manbreastenhancementtablets.comlimitless pillweight loss

De curand starul britanic a lansat fanilor o alta provocare. Este vorba despre piesa “Back to love“, Dj Pauly D fiind colaboratorul lui Jay Sean in acest clip.