Jennifer Lopez, Ricky Martin si Wisin

Jennifer Lopez, colaborare inedita cu Ricky Martin si Wisin

Wisin

Wisin

Anul acesta ne aduce cea mai incendiara colaborare din zona latino. Jennifer Lopez, Ricky Martin si jumatatea grupului Wisin y Yandel, isi unesc talentul intr-o piesa, denumita “Adrenalina”.

“Urmareste adrenalina” ne indeamna cei trei artisti intr-unul din versurile piesei, cu ritmuri latino extrem de catchy, care ne invita parca la dans si care ne va umple de buna-dispozitie. Se pare ca piesa ii apartine lui Wisin, facand parte de pe albumul lui solo, denumit “El Regreso del Sobreviviente”, o continuare a materialului aparut acum zece ani.

Jennifer Lopez, Ricky Martin si Wisin

Jennifer Lopez, Ricky Martin si Wisin

Videoclipul piesei, care a fost deja filmat, abunda in scene fierbinti intre Jennifer Lopez si Ricky Martin.

Pentru ca de multa vreme nu s-a mai auzit nimic de el, Ricky Martin este acum jurat la The Voice Australia si este ocupat cu un turneu sustinut pe continental australian.

Cat despre Jennifer Lopez, aceasta lucreaza inca la albumul pe care se pregateste sa-l lanseze in curand si care contine colaborari cu nume celebre, precum cel al lui Chris Brown si al rapperului French Montana. Recent diva latino a lansat si filmat piesa “We Are One”, imnul Campionatului Mondial de Fotbal din acest.

Ce parere aveti despre piesa? Are sansa sa devina un hit al verii?