J.Lo

Jennifer Lopez, in varianta Barbie

J.Lo

J.Lo

Producatorii celei mai celebre papusi din lume au promovat recent o noua jucarie creata tocmai  dupa infatisarea lui Jennifer Lopez. Acest act a creat o adevarata controversa in jurul papusii.

Cu toate ca chipul noii papusi Barbie seamana destul de bine cu cel al divei latino, iar hainutele cu care este imbracata sunt de asemenea identice cu costumele de scena cu care vedeta si-a facut aparitia de-a lungul timpului, problema consta in formele corpului.

Aceste diferente notabile cu privire la formele voluptoase si la posteriorul faimos al artistei care nu sunt redate cu exactitate, i-au infuriate pe cei mai multi dintre fanii divei. Acestia i-au desfiintat pe producatori. “Credeam ca frumusetea lui Jennifer consta in faptul ca NU seamana cu o papusa Barbie”, sau “Doamne, arata adorabil, dar au uitat sa ii puna posteriorul!”, au fost numai o parte din mesajele transmise de fanii din intreaga lume.

Jennifer Lopez nu pare insa deloc jignita de faptul ca producatorii papusii Barbie au slabit-o si i-au conferit o silueta slabuta de model. Ea a fost entusiazmata si onorata de faptul ca a fost transformata in papusa, fapt care i-a deranjat pe unii dintre fani, care o acuza de ipocrizie pentru faptul ca le-a permis celor care au produs papusa sa o slabeasca .

Voi ce parere aveti? Credeti ca papusa ii seamana divei hispanice?