Jennifer Lopez

Jennifer Lopez, interviu

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a vorbit pentru prima data in cadrul unui interviu despre divortul de Marc Anthony, dezvaluind ca a afectat-o enorm. Motivul pentru care artista a vorbit dupa atata timp despre acest lucru are legatura strict cu viitorul sau album.

Jennifer Lopez a inceput sa lucreze la acest album din anul 2013 si a explicat ca subiectul principal al pieselor este dragostea, recunoscand ca a fost inspirata din casatoria sa cu Marc Anthony.

“Aceasta este motivatia mea. Este lucrul la care ma gandesc in mod constant. Asta este esenta mea.”, spune J.Lo, “In momentul in care am inceput sa lucrez la album treceam printr-un divort . S-au intamplat multe lucruri. A fost un moment important in viata mea.”, a continuat ea.

“Am realizat ca trebuie sa fiu intotdeauna eu. Sunt aceeasi fata din totdeauna, chiar daca am crescut, am evoluat si am mai multa experienta. Trebuia sa transpun cumva acest lucru si in noul album si cred ca am reusit.”

Desi inca nu a gasit numele potrivit pentru cel de-al 10-lea material discografic din cariera sa, acesta este programat sa apara in luna iunie a acestui an.