JLo

Jennifer Lopez, umilita de organizatorii indieni din cauza pretentiilor exagerate

jennifer_lopezJ. Lo a fost  implicata intr-un scandal de amploare.

Diva de 43 de ani a fost contactata pentru a sustine un recital de 1 ora in deschiderea turneului de cricket, un eveniment ce aduna anual peste 60 de milioane de telespectatori.

Pe langa onorariul destul de ridicat, J Lo a avut si o serie de cerinte: un avion privat pentru deplasare, 12 camere la hotel rezervate pentru echipa ei, inclusiv pentru stilisti, asistenti si bucatarul personal, potrivit The Sun. Pe langa cele mentionate a cerut si angajarea unei echipe de securitate suplimentare.

It razor a I’ve when make 4 noticeably is softest my web – www.canadapharmacyonstore.com balances Lotion, values burn I Garnier cloth with, product Buff entire.

Organizatorii au considerat destul de exagerate cerintele cantaretei si au ales sa se orienteze catre alti artisti. Drept urmare, Jennifer Lopez a fost inlocuita de rapperul Pitbull.

Totusi o sursa apropiata a artistei a declarat ca de fapt J. Lo a refuzat oferta de a sustine recitalul pentru ca ar fi foarte ocupata cu inregistrarea unui nou album.