Jennifer Lopez

Jennifer Lopez va canta imnul Campionatului Mondial de Fotbal 2014

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez se pregateste sa lanseze videoclipul imnului oficial al Campionatului Mondial de Fotbal, care in acest an se va desfasura in Brazilia.

In urma cu o luna, anuntul referitor cu cine va canta in deschiderea evenimentului de pe Stadionul Maracana din Rio de Janeiro, a fost facut de Secretarul General FIFA.

Atunci s-a anuntat ca melodia care va deschide Campionatul Mondial de Fotbal, pentru care Jennifer Lopez pregateste videclipul se numeste “We Are One (Ole Ola)” si este canatata alaturi de Pitbull si Claudia Leitte. In cadrul videoclipului, diva latino poarta o mulltime de costume inspirate din vestimentatia dansatoarelor de la carnaval.

Materialul video abunda in culori vii, fiind plin de energie. Special pentru acest videoclip a fost organizat de catre echipa de filmare un carnaval identic cu cel de la Rio, acesta fiind insa fimat in Florida.

Conform declaratiilor sale, Jennifer Lopez este extrem de entuziasmata ca a fost aleasa pentru a interpreta anul acesta imnul, mai ales pentru faptul ca a crescut intr-o casa in care toti membrii familiei iubeau fotbalul.

Voi ce parere aveti, va deveni  “We Are One (Ole Ola)” mai cunoscuta ca “Waka Waka”, a lui Shakira din anul  2010?