jerryyyyyy

JerryCo lanseaza noua piesa “Ai rabdare baby”

JerryCo revine in atentia fanilor cu un nou single intitulat “Ai rabdare baby“, ce va fi inclus pe viitorul album, Sange Albastru. Noua piesa vine insotita si de un clip de promovare.

Dorind sa iasa din stereotipul “piesa cu poza pe fundal”, JerryCo a filmat cateva secvente intr-un restaurant din Centrul Vechi din Capitala pentru a completa noul single.

Piesa este o sincera declaratie de dragoste, ce vorbeste despre momentele cand vrei sa fii inteles cu adevarat si doar timpul poate lamuri neintelegerile: “Baby fii tare /Vreau sa-ti dau tot, dar îti cer rabdare /Da-mi o sansa-n loc sa-ntorci capul/ Azi, de exemplu, mi-am facut patul“.

Au existat si inca sunt multi oameni importanti in viata mea pe care ii am in suflet. […] atunci când am inceput orice fel de relatie le-am spus oamenilor ca sunt un om dificil si ca am nevoie de timp si o sansa reala pentru a fi inteles cu adevarat ca artist, dar mai ales ca individ. “Ai Rabdare Baby” este exact despre astfel de momente din viata mea si sunt sigur ca sunt multi oameni care s-au simtit cândva ca mine si se vor regasi in versurile piesei.

Merita un like piesa ?